100 vuotta kissakauneutta – onko ulkonäkö muuttunut?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cut Video -kanava aloitti YouTubessa aiemmin videosarjan, jossa he esittelivät sata vuotta kauneutta. Videoilla nähtiin 100 vuotta kauneutta eri kulttuureissa, meikeissä, vaatetyyleissä ja kampauksissa. Videot poikivat paljon myös parodioita, joista uusimmat esittelevätkin nyt eläinkauneutta.

Mashable Watercooler on julkaissut YouTube-videon, jossa he esittelevät viimeiset sata vuotta kissakauneutta. Moni voisi ihmetellä miten kissojen ulkonäkö on voinut sadan vuoden aikana muuttua, mutta vastaus on kuitenkin yksinkertainen. Se ei ole muuttunut.

Videolle on kuvattu suloista kissaa, joka istuskelee rauhassa kameran edessä. Vuosikymmenet vaihtuvat ruudulla, mutta kissan ulkonäkö ei tietenkään muutu. Kissaa hipsutellaan ja rapsutellaan joka vuosikymmenien välillä ja se pysyy aina vain yhtä suloisen näköisenä.