JVG teki ennätyksen – Tarkenee-hitillä 10 000 000 Spotify-kuuntelua

Viihdeuutiset · Stara.fi

JVG-duon viime heinäkuussa julkaistua Tarkenee-kappaletta on striimattu yhteensä jo yli 10 miljoonaa kertaa. Kyseessä on ensimmäinen suomenkielinen kappale, joka on ylittänyt 10 miljoonan striimin rajan. Tarkenee palkittiin taannoin Emma Gaalassa vuoden striimatuimpana kappaleena.

Tarkenee on JVG:n, Jukka Immosen, Antti ”Riisi” Riihimäen ja Teemu Brunilan säveltämä ja sanoittama.

– Tää on meille iso juttu. Kiitos kaikille, jotka on striimannut biisiä! Ja erityisesti kiitos Jukalle, Riisille ja Teemulle, VilleGalle kertoo.

JVG julkaisi äskettäin uuden Hehkuu-singlensä, joka nousi suoraan Spotifyn ykkössijalle. Yhtye valmistautuu parhaillaan toukokuussa järjestettäviin Hartwall Arenan –konsertteihin. Syksyllä yhtye julkaisee Etenee-kirjan.