Koira omenavarkaissa – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat haistavat maukkaat ja lihaisat herkut keittiöntasoilta nopeasti ja keksivät keinot, joiden avulla ne pystyvät varastamaan suupalat omistajan huomaamatta. Erään koiran mieltymykset olivat kuitenkin yllättävän terveelliset kun se iski silmänsä omistajansa omenaan.

Janet Stahlman -niminen nainen on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään hänen omenansa varastanut kultainennoutaja. Maddie-niminen kultainennoutaja istuu sohvalla iso omena suussaan eikä halua antaa sitä enää takaisin naiselle.

Kun nainen lopulta sai omenan takaisin, se oli luultavasti paksun kuolakerroksen peitossa. Tämän vuoksi koira saikin pitää saaliinsa, ja videon lopussa Maddie jo rouskutteleekin omenaa hyvällä ruokahalulla.