Äiti teki liian söpön illallisen – poika alkoi itkeä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet äidit yrittävät saada lapsiaan innostumaan terveellisen ruoan syömisestä tekemällä annoksista hauskoja. Sarjakuvahahmoilta ja eläimiltä näyttävät annokset tekevät ruokailuhetkestä yleensä hauskempia lapsille, mutta poikkeus tähänkin sääntöön on nyt löytynyt.

YouTube-videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, kun pieni poika ei suostu syömään ruokaansa lautaselta. Äiti on nähnyt pojan annokseen vaivaa ja asetellut suupalat niin, että niistä muodostuu hymyilevät kasvot. Poika on alkanut annoksen nähdessään itkemään, koska se on hänen mielestään liian söpö syötäväksi.

Poika itkee äidilleen ja kertoo, että ei voi syödä illallistaan, koska annos on liian suloinen. Äiti yrittää ehdottaa, että hän sotkisi annoksen, mutta sekään ei pojalle kelpaa. Poika vannottaa äitiään lupaamaan, että hän ei enää koskaan tee pojalle tällaista annosta. Poikaa säälittää niin paljon koskea annokseen, jossa on hymyilevä ilme, että häneltä pääsee itku.