Game of Thrones -kaunotar maailman seksikkäin nainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miestenlehti Esquire valitsee vuosittain maailman seksikkäimmän naisen. Viime vuosina tittelin ovat saaneet muun muassa Penelope Cruz, Scarlett Johansson ja Rihanna. Viime vuonna kunnian sai monille toistaiseksi hieman tuntemattomampi kaunotar Emilia Clarken.

Esquire-lehti valitsi vuoden 2015 seksikkäimmäksi naiseksi brittinäyttelijä Emilia Clarken, joka on valintaansa seuranneen vuoden aikana julkaissut itsestään upeoita kuvia sosiaalisessa mediassa. Viime uudenvuoden hän vietti Suomen Lapissa, ja julkaisi tietenkin myös kuvia Instagramissa.

Emilia Clarke tuli tunnetuksi Game of Thrones -televisiosarjasta. Hän näyttelee menestyssarjassa Daenerys Targaryenia. Ennen Game of Thronesia Clarke oli tehnyt lähinnä pieniä televisiorooleja. Näyttelijätär nähtiin viime vuonna Terminator-elokuvasarjan tuoreimmassa osassa, ja tänä vuonna hänet nähdään valkokankaalla Voice from the Stone -elokuvassa.