Uusi Bitch Massage -hieronta leviää – naisille kuukautisten aikaan

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni nainen kärsii kuukautisten aikana mielialanvaihteluista, huonovointisuudesta, päänsärystä ja vatsakrampeista. Nyt newyorkilainen hoitola on alkanut tarjoamaan naisasiakkailleen Bitch Massage -nimisiä hierontahoitoja, jotka on tarkoitettu nimenomaan kuukautiskivuista kärsiville naisille.

Bitch Massage -hoito keskittyy Stylecaster-sivuston mukaan helpottamaan kuukautiskipuja ja lievittämään muita ikäviä naisten kokemia oireita. Hoidossa keskitytään stressitasojen alentamiseen, kipupisteiden avulla ikävän olon helpottamiseen ja hierontaan, joka keskittyy helpottamaan painetta ja parantamaan verenkiertoa.

Hoidon aikana naisen kaikkia aisteja hemmotellaan fyysisen hoidon lisäksi myös parantavan teen ja aromaterapeuttisten tuoksujen avulla. Koko Bitch Massage -hoito kestää yhteensä 90 minuuttia ja maksaa 140 dollaria. Hieronnaksi hoito on melko arvokas, mutta varmasti moni nainen suostuisi kivuissaan tällaista vaihtoehtoa kokeilemaan.