Justin Bieber tyrmistytti fanijoukot – ei suostu enää yhteiskuviin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias poptähti Justin Bieber ilmoitti hetki sitten julkisesti peruvansa kaikki ennakkoon ostetut fanitapaamiset, joihin kuului yhteiskuvan ottaminen Bieberin kanssa. Bieber oli lähettänyt tapaamisiin tilallaan pahvinuken, jonka kanssa fanit olivat saaneet poseerata.

Nyt Justin Bieber on ilmoittanut faneilleen omalla Instagram-tilillään, että hän ei suostu enää missään tilanteessa kuvattavaksi faniensa kanssa. Bieber ei enää halua, että fanien tunnistaessa hänet fanit tulisivat automaattisesti hänen viereensä ottamaan yhteiskuvia.

Bieber tiedostaa sen, että fanit tulevat olemaan pettyneitä, mutta hän ei halua tuntea enää oloaan eläintarhan eläimeksi. Mies on myös kyllästynyt siihen, että ihmiset kokevat oikeudekseen vaatia Bieberiltä yhteiskuvaa sen vuoksi, että he ovat ostaneet hänen albuminsa.