Sinkkunaisten ikuinen piina – kuka sulkee mekon vetoketjun?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuelämä antaa mahdollisuuksia monille asioille ilman, että tarvitsisi välittää muiden mielipiteistä, aikatauluista tai menemisistä. Silti osa kotitöistä ja arjen askareista on hankalaa yksin suoritettuna. Esimerkkinä lakanoiden vetäminen.

Monille sinkkunaisille on tuttuakin tutumpi tilanne myös se, kun vetää mekon päälleen, mutta ei saa selkäpuolella olevaa vetoketjua kiinni. Nifty-sivusto vinkkaa, että avuksi voi ottaa hammaslankaa. Kun hammaslangan pujottaa vetoketjun vetimen läpi, voi sen avulla nykäistä mekon helpommin kiinni.

Yksi videon katsojista muistuttaa, että hammaslangan voi korvata myös tavallisella langalla. Kun käyttää mekon kanssa samanväristä lankaa, voi vetoavun jättää paikoilleen mekon käytön ajaksi. Tällöin vaate on helppo saada myös päivän päätteeksi pois päältä langasta vetämällä.

How To Zip Up A Dress By Yourself

Posted by Nifty on Saturday, March 26, 2016