Viraalivideon Chewbacca-naamarit myydään huippuhinnoin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bloggaaja Candace Payne julkaisi Facebook-sivuillaan 21. toukokuuta videon, joka lähti nopeasti leviämään verkossa sen hyväntuulisuuden vuoksi. Payne esitteli videolla ostamaansa Chewbacca-naamaria, joka sai hänet hillittömään nauruun.

Payne on kuvaamallaan videolla todella onnellinen uudesta naamaristaan, joka yllään hän ei pysty pitämään pokkaansa. Naamarista kuuluu aina Chewbaccan hulvaton ääni kun nainen avaa suunsa auki. Videon leviämisen jälkeen naamarit myytiin nopeasti loppuun monista myymälöistä.

BuzzFeed-sivuston mukaan naamarit myytiin ensimmäisenä loppuun Target, Walmart, Toys R Us ja Kohl’s -myymälöistä. Naamareiden loppumisen jälkeen naamareita on alettu myymään verkossa yksityisten henkilöiden toimesta moninkertaiseen hintaan. Naamari on alunperin maksanut 20 – 30 dollaria, mutta nyt sitä nähdään myytävän jopa 120 dollarin hinnalla.

Katso video tästä.