Ravintola hurjapäille! Ruoka toimitetaan vuoristoradalla

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Staffordshiressä sijaitsevassa Alton Towersin huvipuistossa sijaitsevassa ravintolassa tarjoilijat eivät toimita annoksia asiakkaille. Sen sijaan ruoka tuodaan pöytiin tavalla, joka sopii erityisen hyvin huvipuistoravintolan teemaan.

Rollercoaster Restaurantissa annokset toimitetaan ruokailijoille ravintolan läpi kulkevaa vuoristorataa pitkin. Radan pituus on yhteensä 400 metriä, ja sen varrella on jopa kahdeksan metrin tiputus. Ateriat eivät pääse lentelemään vuoristoratavaunun kyydistä pitkin ravintolaa, sillä ruoka pakataan metallisiin astioihin.

Alton Towersin tuore vuoristorataravintola on ensimmäinen laatuaan Iso-Britanniassa. 163-paikkainen ruokapaikka avattiin maan suurimpaan huvipuistoon 13. toukokuuta 2016.