Michael Jacksonin tyttärelle tatuointi isän muistolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Edesmenneen Michael Jacksonin tytär Paris yritti muutama vuosi sitten itsemurhaa, minkä jälkeen tytärtä on pidetty poissa julkisuudesta. Nyt tytär on kuitenkin saanut uudelleen huomiota medialta ja Michael Jackson -faneilta otettuaan uuden tatuoinnin, joka kunnioittaa hänen isänsä muistoa.

18-vuotias Paris Jackson on julkaissut omalla Instagram-tilillään kuvan hänen uudesta tatuoinnistaan, jota koristavat edesmenneen poptähden silmät. Paris on teettänyt tämän melko kookkaan tatuoinnin käteensä, johon kuva onkin tehty koko käden leveydeltä.

Kuvassa Michael Jacksonin silmät ja hiuskiehkura kurkistavat naamarin takaa. Kuva on otettu poptähden vuonna 1991 julkaistun Dangerous-nimisen albumin kannesta. Dangerous-albumilta löytyvät muun muassa miehen hitit Black or White ja Heal The World.