Star Wars -soundtrackissa upea yllätys – hologrammi levyn pinnalle!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten aikaisempien elokuvien tapauksessa, Star Wars: The Force Awakens -elokuvan musiikista vastasi säveltäjä John Williams. Nyt elokuvan soundtrack-albumia ollaan julkaisemassa vinyyliharrastajien iloksi myös LP-muodossa.

Uuden Star Wars -elokuvan soundtrack-levyllä faneja odottaa hauska yllätys. Kun soitin pyörittää levyä, sen pinnalle ilmestyy hologrammi. Hologrammit esittävät elokuvista tuttuja Millennium Falcon ja Tie Fighter -aluksia.

Hologrammi tulee esiin, kun levyä osoitetaan älypuhelin taskulampulla. Aivan kevyimmille kukkaroille Star Wars: The Force Awakens -elokuvan soundtrackin vinyyliversio ei sovellu, sillä tuplalevystä saa Disneyn verkkokaupassa saa maksaa 50 dollaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat