Hollywood-komediassa nauretaan nuorille poptähdille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaistähti Justin Bieberin kohua herättävät tempaukset ovat toisinaan kuin suoraan komediaelokuvista. Koomikkotrio The Lonely Islandin tuleva Popstar: Never Stop Never Stopping -elokuva ammentaa aihepiirinsä popmaailman suurten nimien edesottamuksista.

Andy Sambergin tähdittämä Popstar: Never Stop Never Stopping kertoo Conner4Real-nimisestä artistista. Miehen tuorein levy osoittautuu pahaksi flopiksi, jolloin tähden tätytyy tehdä kaikkensa säilyttääkseen fanikuntansa, maineensa ja varakkuutensa.

Judd Apatowin tuottaman elokuvan päärooleissa nähdään Sambergin ohella Akiva Schaffer, Jorma taccone, Imogen Poots ja Sarah Silverman. Kesäkuussa Yhdysvaltojen ensi-iltansa saavan elokuvan traileri on nähtävillä Youtubessa.