Justin Bieber pokasi upean blondimallin – tuttu musiikkivideoilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan Purpose-kiertueensa merkeissä keikkalavoja kiertävä Justin Bieber on jälleen otsikoissa rakkauselämänsä merkeissä. Justinin kerrotaan nimittäin tapailevan jälleen uutta nousujohdanteista uraa tekevää nuorta naistähteä.

Kanadalaispopparin tuorein rakkauden kohde on näyttelijä Nicola Peltz. TMZ-sivuston mukaan pari nähtiin taannoin yhdessä Beverly Hillsissä sijaitsevassa ravintolassa.

Nicola Peltz on 21-vuotias näyttelijä, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Transformers: Age of Extinction ja televisiosarjasta Bates Motel. Poptähtien seurassa oleminen lienee Nicolalle tuttua, sillä hän on myös esiintynyt Miley Cyrusin ja Zayn Malikin musiikkivideoilla.

??

Kuva, jonka Nicola Peltz (@nicolaannepeltz) julkaisi

why isn't there a bubble emoji

Kuva, jonka Nicola Peltz (@nicolaannepeltz) julkaisi