Autokoululaisen ajotunti ei mennyt maaliin – auto sammui 13 kertaa valoissa

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Autokoulussa harjoitellaan liikennesääntöjen lisäksi ensimmäisillä ajotunneilla liikkeelle lähtemistä ja vaihteiden käyttöä. Jostain syystä eräällä nuorella autokoululaisella oli jäänyt nämä oppitunnit liian vähäisiksi ennen kuin hänet päästettiin auton rattiin maantielle muun liikenteen sijaan.

Jason Johnstonin auton kojelautakameraan tallentui autokoululaisen kuumat paikat, kun nuori ratissa ollut tyttö oli sammuttanut auton liikennevaloissa 13 kertaa ennen kuin hän oli päässyt liikkeelle. Takana ajanut Johnston kannustaa kuskia, joka tuntuisi olevan paniikin vallassa edessä olevassa autossa.

Tyttö oli joutunut kuumottavaan paikkaan, koska hän ajoi autoa aamuruuhkassa. Myös Johnston oli matkalla töihin, mutta hän odotteli kuitenkin kärsivällisenä autokoulun auton takana ja naureskeli tilanteelle. Kiireessä oleva työmatkaaja ei välttämättä olisi pystynyt suhtautumaan näin suopeasti viivytykseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.