Meitä on huijattu! Kelis ei ole koskaan tehnyt pirtelöä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kelis-niminen naisartisti julkaisi Tasty-albumiltaan Milkshake-nimisen singlen vuonna 2003. Milkshake-kappaleesta tuli nopeasti todella tunnettu ja monet oppivat hetkessä sen tarttuvat lyriikat ulkomuistista. Nyt Kelis on paljastanut, että hän ei ole koskaan tehnyt pirtelöä.

36-vuotias Kelis jäi aikoinaan musiikkiuraltaan tauolle opiskellakseen itsensä kokiksi. Nyt Kelis on aloittelemassa keikkarikasta kesää, minkä tiimoilta The Guardian -lehti haastatteli naista. Kelisiltä kysyttiin muun muassa sitä millainen pirtelö nainen olisi.

Kelis kertoi toimittajan yllätykseksi, että hän ei ole koskaan tehnyt elämässään pirtelöä. Tämä pieni yksityiskohta haastattelussa on saanut koko artikkelin leviämään verkossa, koska ihmiset eivät voi ymmärtää sitä, että Milkshake-tähti ei olekaan koskaan tehnyt pirtelöä.