Khloe Kardashian ihoa nuolevassa asussa – ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Khloe Kardashian on vasta 31-vuotias, mutta ikäisekseen hän on ehtinyt kokemaan jo melko monta pitkäaikaista parisuhdetta ja avioliiton. Eilen hänet kuvattiinkin juhlimassa ex-miehensä syntymäpäiviä.

Khloe Kardashian ikuistettiin valokuviin, kun hän oli saapumassa Scott Disickin syntymäpäivien kunniaksi järjestettyihin juhliin Las Vegasin 1OAK-klubille. Hänen asunsa oli poikkeuksellisen tiukka, eikä se siksi juuri jättänyt arvailun varaa sisällöstään.

Khloe Kardashian paljasti äskettäin miten hän pitää parisuhteensa aina seksikkäinä ja hauskoina. Nainen kertoi, että hän on omien suhteidensa aikana huomannut, että yksi asia toimii kipinän ylläpitämisessä paremmin kuin muut. Khloe kehottaa ihmisiä treffailemaan omaa kumppaniaan säännöllisesti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash