Italialainen tuomioistuin: Elatusmaksut voi maksaa pizzalla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nicola Toso erosi vaimostaan vuonna 2002. Mies lupautui maksamaan elatusapua tyttärensä äidille 300 euroa kuussa. Taantuma kuitenkin vaikutti pitseriayrittäjän taloudelliseen tilanteeseen niin paljon, että hän ei pystynyt enää maksamaan elatusmaksuja käteisellä.

Toso ehdotti ex-vaimolleen vuonna 2008, että maksaisi elatusmaksut jatkossa ruoan muodossa. Miehen ravintolassa valmistettiin pitsan lisäksi piirakoita ja calzoneja. Valitettavasti Toso joutui lopettamaan yritystoiminnan vuonna 2010 ja hänen ex-vaimonsa haastoi miehen oikeuteen maksamattomien elatusmaksujen takia.

Kaikkien odotusten vastaisesti oikeus katsoi, että Toson tarjoamat ruoat olivat käypä elatusapu, eikä mies joutunut maksamaan lisärahaa tyttärensä äidille. Tytär muutti isänsä luokse asumaan vuonna 2011. 50-vuotias mies on mennyt uusiin naimisiin ja hänellä on nykyään kolme lasta lisää, Il Gazzettino -lehti uutisoi.