Kenguru hyökkäsi – naisen silikonirinnat ottivat iskut vastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sharon Heinrich oli pyöräilemässä Etelä-Australiassa Riesling Trail -nimistä reittiä ystävänsä kanssa. Nainen oli nähnyt tien vieressä olevan kengurun, mutta ei ollut ajatellut sen olevan heille vaaraksi. Naiset olivat aikeissa ajaa kengurun ohi, kun se otti yllättäen vauhtia ja hyppäsi naisten päälle.

Kenguru hyppäsi ensin Heinrichin päälle ponkaisten naisesta lisää vauhtia, jolloin nainen heittäytyi ystävänsä päälle ja he olivat kumpikin pyörineen kumossa. Heinrichin ystävä Helen Salter sai aivotärähdyksen, mutta Heinrich kärsi vahinkoja pelkästään rintojensa alueella.

Heinrichin rinnoissa olleet täyteimplantit ottivat iskun vastaan, minkä vuoksi naisen rintakehä säilyi ehjänä. Rintaimplantit olivat kuitenkin poksahtaneet iskun voimasta, minkä vuoksi turvatyynyinä toimineet implantit joudutaan The Sydney Morning Gerald -lehden mukaan leikkaamaan Heinrichin rinnasta ja korjaamaan. Naiset selvisivät kuitenkin tästä tapauksesta säikähdyksellä, koska kengurun hyökkäys olisi voinut myös olla kohtalokas.