Perheen uskomaton pelastuminen kerrostalon palosta – ihmisjoukko otti jokaisesta kopin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan ihon kananlihalle nostattava video, jolla näytetään parveekkeelle tulipaloa paenneen perheen pelastautuminen. Jokainen perheenjäsen hyppää parvekkeelta alas ja säilyy hengissä kuin ihmeenkaupalla.

Jukin Media julkaisi hiljattain videon venäläisessä kerrostalossa riehuvasta tulipalosta. Yksi perhe oli jäänyt tulen saartamaksi talon ylimpään kerrokseen. Videolla näytetään, kuinka perheen naapurit ovat kerääntyneet talon alle auttamaan tulipaloa pakenevia.

Naapurit ovat valmiina ottamaan parvekkeelta hyppäävät perheenjäsenet kiinni. Ensin vanhemmat heittävät parvekkeelta alas lapsensa, joista jokainen päätyy turvallisesti ihmisten syliin. Sitten parvekkeelta hyppää perheenäiti ja viimeisenä isä. Tulipalo sai alkunsa uuniin unohtuneista pannukakuista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat