Borat-elokuvan prostituoitu avautui: ”Se oli näyteltyä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanmenestykseksi taannoin nousseessa Borat-elokuvassa nähtiin kohtaus, jossa Borat meni hakemaan läheisyyttä prostituoidulta. Nyt sama nainen, Luenell Campbell, on paljastanut, että ihmiset luulevat edelleen häntä aidoksi prostituoiduksi.

borat.jpg

Koomikkona työskentelevä 57-vuotias Luenell Campbell näytteli prostituoitua vuonna 2006 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa, ja siitä saakka hänen on luultu myyvän seksipalveluja rahasta. Monet elokuvassa nähdyistä ihmisistä olivat aitoja ja esittivät itseään, mutta Campbellin mukaan hänen roolinsa oli pelkkää näyttelemistä.

– Minua on luultu 10 vuoden ajan huoraksi minne tahansa menenkin, Luenell Campbell kertoi Front Page Medialle.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat