Borat-elokuvan prostituoitu avautui: ”Se oli näyteltyä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanmenestykseksi taannoin nousseessa Borat-elokuvassa nähtiin kohtaus, jossa Borat meni hakemaan läheisyyttä prostituoidulta. Nyt sama nainen, Luenell Campbell, on paljastanut, että ihmiset luulevat edelleen häntä aidoksi prostituoiduksi.

borat.jpg

Koomikkona työskentelevä 57-vuotias Luenell Campbell näytteli prostituoitua vuonna 2006 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa, ja siitä saakka hänen on luultu myyvän seksipalveluja rahasta. Monet elokuvassa nähdyistä ihmisistä olivat aitoja ja esittivät itseään, mutta Campbellin mukaan hänen roolinsa oli pelkkää näyttelemistä.

– Minua on luultu 10 vuoden ajan huoraksi minne tahansa menenkin, Luenell Campbell kertoi Front Page Medialle.

Splash
Splash
Splash
Splash