Rallionnettomuudelle uskomaton kuvakulma – tätä ei ole ennen nähty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autourheilussa nähdään toisinaan rajuja onnettomuuksia, joista selviytyminen on pitkälti tuuripeliä. Youtubessa jaetulla videolla seurataan Tsekeissä tapahtunutta tilannetta, jossa ralliauto suistui tieltä ja lensi rajusti ympäri.

Prodbrdska Rally Legend -kilpailuissa ajanut kuski menetti Skoda-autonsa hallinnan, jolloin ajoneuvo lähti lentoon läheiselle pellolle. Koko tilanne talletui auton GoPro-kameralle.

Onnettomuuden myötä myös kamera irtoaa autosta, ja lentää metrien päähän ajoneuvosta. Autoevolution-sivuston mukaan Skodan kuljettaja ja apulaiskuski selvisivät tilanteesta vahingoittumattomina, kiitos auton turvakaaren.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat