Avengers-komistus seuraava James Bond? Neuvottelut jo käynnissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spekulaatio seuraavasta James Bond -näyttelijästä käy kuumana. Daniel Craigin kerrotaan olleen jo pitkään kyllästynyt mestariagentin rooliin, ja Eon-tuotantoyhtiön huhutaan kaavaileva osaan uutta näyttelijää.

Brittinäyttelijä Tom Hiddlestonin kerrotaan neuvottelevan parhaillaan tuotantoyhtiön kanssa seuraavan James Bondin roolista. Birth.Movies.Death -sivuston mukaan neuvottelut ovat edennet jo pitkälle, ja Hiddleston ottaisi roolin mielellään vastaan.

Tom Hiddleston muistetaan muun muassa pahisroolistaan Marvelin Thor ja The Avengers -elokuvissa. Näyttelijä on yksi ennakkosuosikeista kuuluisan brittiagentin seuraavaksi näyttelijäksi.

Deadline-sivuston mukaan Daniel Craig kiinnitettiin taannoin Purity-televisiosarjan ja Steven Soderberghin ohjaaman Logan Lucky -elokuvan päärooleihin. Tämä on jälleen yksi merkki siitä, ettei tähdellä ole kiinnostusta jatkaa Bond-elokuvien pääosassa. Craigin kerrottiin taannoin kieltäytyneen 88 miljoonan euron tarjouksesta palata rooliin.