Unelmien kesätyöpaikka – aamiaissivusto hakee pekonikriitikkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pekonia rakastavia ihmisiä löytyy maailmasta varmasti paljon. Pekonin mausta pitävillä on yleensä myös oma mielipide sen suhteen miten valmistettuna pekoni on parhaimmillaan. Nyt pekonia rakastaville on avautunut loistava työmahdollisuus, joka vie kielen mennessään.

Aamiaisista kertova Extra Crispy -verkkosivusto etsii joukkoonsa henkilöä, joka kirjoittaisi sivustolle kolmen kesäkuukauden ajan pekonista. Pekonikriitikon tulisi maistella ja arvostella eri tavalla valmistettuja pekonisiivuja, tutkia valmistusmetodeja ja kirjoittaa niistä sivustolle.

Kesätyöpaikka irtoaa Huffington Postin mukaan ilman sen suurempaa koulutusta kun hakija pystyy vakuuttamaan sivuston kirjoitustaidoistaan ja kyltymättömästä pekonin himosta 600 sanan esseen avulla. Esseessään hakijan tulee kuvailla parasta pekoniin liittyvää muistoaan.

Probably the only thing the internet needs right now.

Kuva, jonka @extracrispy julkaisi

Kuva, jonka @extracrispy julkaisi