Kokki teki jäätelöstä kannabispiipun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-kokki Tym Bussanich kokkailee ja kuvaa kanavalleen lähinnä rasvaisia, suolaisia, makeita ja kaikin puolin mahdollisimman epäterveellisiä herkkuja. Big Tym -nimellä kulkeva kokki teki taidonnäytteenään myös kannabispiipun jäätelöstä.

Sandwich-nimellä kulkevassa jäätelössä on yleensä vaniljajäätelöpallo, joka on laitettu kahden pehmoisen keksin väliin. Mies keksi kovertaa makeasta kesäherkusta itselleen paremman puutteessa kannabispiipun, jonka hän pystyi jälkikäteen vielä syömään.

Hän irrotti jäätelöstä päällimmäisen keksin ja koversi jäätelön keskelle kolon. Sen jälkeen mies laittoi koloon sivusuunnassa jäätelön läpi pillin, ja asensi keksikannen takaisin paikoilleen. Mies laittoi kannabisruohon keksin päällä palamaan ja imutteli savuaan tyytyväisenä. Tämän jälkeen hän vielä haukkasi jäätelöstä.

Ya I do stupid shit!!! But I have never asked you to do it with me!!!

Video, jonka Big Tym (@tymbussanich) julkaisi