Madonnan teinitytär kuin ilmetty äitinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan esikoinen, 19-vuotias Lourdes Ciccone Leon, nousi kaksi vuotta sitten otsikoihin, kun hänen upea bikinivartalonsa päätyi paparazzikuvissa. Sittemmin tytärtä ei ole juuri otsikoissa nähty, mutta nyt Lourdes on kuvattu New Yorkissa.

Eilen neiti Leon ikuistettiin, kun hän oli viettämässä päiväänsä New Yorkissa. Mukana oli myös henkilökohtainen turvamies, joka yritti hätistellä paparazzeja kauemmaksi häiritsemästä supertähden tyttären menoa. Kuvista nähdään, että Madonnan tytär on nykyisin kuin ilmetty äitinsä nuorempana.

Lourdes Leon kirjoitti muutama vuosi sitten blogissaan tehneensä kesätöitä avustajana Madonnan kiertueella, jossa tämän toimenkuvaan kuului pitkälti esimerkiksi äitinsä alusvaatteiden taitteleminen. Lululla on kaksi sisarusta, 16-vuotias Rocco ja 11-vuotias David.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash