Erouutisille ei näy loppua: Gigi Hadid ja Zayn Malik erosivat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä viikolla on uutisoitu monien julkkispariskuntien eroamisesta. Amber Heard ja Johnny Depp ovat laittaneet avioeronsa vireille, minkä jälkeen kuultiin Taylor Swiftin ja Calvin Harrisin erosta. Nyt jälleen yksi nuori rakkaus on saatettu päätökseensä, kun Gigi Hadid ja Zayn Malik ovat päättäneet erota.

Huippumalli Gigi Hadid ja poptähti Zayn Malik ovat E! News -uutisten mukaan eronneet. Näyttävä pariskunta ehti seurustelemaan vain seitsemän kuukautta ennen kuin heidän romanssinsa tuli tiensä päähän. Lähipiiristä kerrotaan, että pariskunnan suhde alkoi olemaan melko myrskyisä jo jonkin aikaa ennen eroa.

Gigi Hadid ja Zayn Malik olivat riidelleet suhteensa loppuaikana paljon ja eronneet pariinkin otteeseen ennen tätä erouutista. Viikko sitten Malik nähtiin jo patikoimassa seuranaan toinen vaalea kaunotar, joka ei kuitenkaan ollut oma tyttöystävä Hadid.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat