Mies näki liskon aavikolla – sitten alkoi tapahtua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaulusliskot tunnetaan nimensä mukaisesti niiden värikkäästä kauluksesta, jolla eläimet pyrkivät pelottelemaan potentiaalisia saalistajia pois kimpustaan. Nyt kameralle on tallentunut tilanne, jossa mies kohtaa vihaisen kaulusliskon.

Australian Fitzroy Crossingin kylässä vieraillut Ricky Mackenzie kohtasi aavikolla liikkuessaan keskellä autotietä oleskelleen kaulusliskon. Mies yritti Mashable-sivuston mukaan siirtää matelijaa pois tieltä turvaan, mutta ilmeisesti lisko oli toista mieltä.

Kauluslisko lähti jahtaamaan Mackenzietä miehen kuvatessa eläintä samalla. Videon lopussa hurjan näköinen mutta vaaraton matelija kiipeää ylös miehen jalkaa pitkin ja jää roikkumaan hänen vartalostaan kiinni kaulus edelleen esillä.