Oletko ollut suhteen kolmas pyörä? Sitten ymmärrät nämä fiilikset

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmas pyörä on usein pariskunnan kanssa aikaa viettävä sinkkuhenkilö, joka joutuu jatkuvasti kokemaan ulkopuolelle jäämisen tunteen. Ärsyttävintä on varmaan se, kun rakastavaiset halailevat ja suutelevat kolmannen henkilön läsnäollessa.

Jokaisella olisi hyvä olla sen verran käytöstapoja, että säästää kiihkeimmät hetkensä kahdenkeskisiin hetkiin. Toki julkisella paikalla tapahtuva lemmiskely on sallittua silloin, kun seurassa ei ole muita henkilöitä. Lisäksi kolmatta pyörää saattaa ärsyttää pariskuntien sisäpiirivitsit.

Pariskunnan sinkkukaveri joutuu usein myös kestämään hänen parittamista kaikille kaksikon vapaille ystäville. Jos pariskunnan molemmat osapuolet ovat kolmannen pyörän hyviä ystäviä, saattavat he avautua kumppanistaan luottamuksella ja tällöin sinkkukaveri jää ikävään välikäteen. Mikäli pari ehdottaa kolmannelle kaverilleen kimppakivaa, saatetaan jo astua sovinnaisen rajan yli.