Koomikko neuvoo: Näin piristät työpäivääsi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki ihmiset eivät ole niin onnekkaita, että he pääsisivät työskentelemään unelmiensa ammatissa ja rakastaisivat jokaista työpäiväänsä. Myös unelmien työpaikassa päivät voivat välillä tuntua pitkiltä, minkä vuoksi koomikkopari päättikin tarjoilla videon muodossa vinkkejä työpäivän piristykseksi.

Tripp and Tyler -kanavaa pitävät koomikot päättivät uudella videollaan kertoa miten työpäivästään voi tehdä hieman hauskemman. Miehet neuvovat lisäämään huumoria ja pieniä työporukan välisiä kisailuja ja leikkejä päivään, koska ne piristävät mieltä huomattavasti.

Palaverissa voi sopia jonkin pienen porukan kesken, että heistä jokainen yrittää sisällyttää yhdessä päätetyn asiaan kuulumattoman sanan puheenvuoroonsa. Työporukalla voi olla myös oma pieni esine, jota he piilottelevat toimistolla vuorotellen.

Takuuvarma päivän piristys on työkaverin jekuttaminen. Se voi tapahtua esimerkiksi tuunaamalla hänen perhekuviaan, siirtämällä työkavereiden työpöytiä ja tavaroita päivän aikana väärille pöydille tai ottamalla hyöty auki jätetystä vartioimattomasta tietokoneesta.