Pikkupoika purskahti itkuun – oli huolissaan luonnon puolesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnon ja koko maapallon tila on tällä hetkellä huonompi kuin koskaan. Joka vuosi maapallon tuottamat varat käytetään loppuun ennätysvauhtia, minkä jälkeen ihmiset jatkavat kuluttamista ilman, että uutta ehtii syntymään tilalle. Eräs pikkupoika on luonnosta erittäin huolissaan niin kuin muidenkin tulisi olla.

UNILAD-sivusto on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa pieni poika itkee autossa hysteerisesti. Hän on huolissaan siitä, että maapallo tuhotaan ihmisten toimesta. Pojan mielestä ihmiset ovat röyhkeitä maapallolle roskaamalla ja kaatamalla puut maan tasalle.

Pojan huoli luonnosta on saanut monet aikuisetkin heräämään ja jakamaan julkaisua eteenpäin. Video on saanut jo yli 15 miljoonaa katselua ja yli 275.000 ihmistä on halunnut jakaa videon myös omalla Facebook-seinällään.

Katso video tästä.