Myymälävarkaiden jättisuosikki paljastui – täytyy jatkossa varustaa hälyttimin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tesco-kauppaketju on joutunut varustamaan virtsankarkailuun tarkoitettujen Tena-inkontinenssisuojien pakkaukset suurilla varashälyttimillä. Ihmiset eivät ilmeisesti kehtaa ostaa hygieniatuotteita perinteisen rehellisesti.

Netissä leviää kuvia skotlantilaisen supermarketin hyllystä, jossa esillä olevat Tena-suojat on varustettu suurikokoisilla varashälyttimillä. Ihmiset ovat moittineet kauppaketjua, koska heidän mukaansa kukaan ei kehtaa enää ostaa suojia. Valittajien mukaan hälyttimen poistaminen tuo liikaa lisähuomiota paketin ostotilanteeseen. Metro-lehti arvelee, että suojia on varastettu ennätysmääriä.

Virtsankarkailu on normaalia, ja se on yleisempää yli 70-vuotiailla. Virtsankarkailua voi hoitaa leikkauksella tai ehkäistä lantionpohjanlihaksia treenaamalla. Myös painonhallinta, tupakoimattomuus, terve suolitoiminta ja liikunta ehkäisevät virtsankarkailua.