Sinfoniaorkesteri soitti Daruden Sandstormin – kylmät väreet taattu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Daruden Sandstorm-jättihitti lukeutuu maailmanlaajuisesti tunnetuimpiin musiikkihitteihin, ja sitä on vaadittu Suomen ja jopa Yhdysvaltojen uudeksi kansanlauluksi. Nyt australialaisia on riemastuttanut erikoinen versio vuoden 1999 hittikappaleesta.

Sydneyn nuoriso-orkesteri järjesti sunnuntaina yhdessä DJ Dan Murphyn kanssa Ingnite: Symphonic Dance Anthems -tapahtuman. Konsertissa kuultiin muun muassa klassisen musiikin tyyliin tehty versio Daruden Sandstorm -kappaleesta.

Dance-musiikin ja klassisen musiikin raja-aitoja hauskalla tavalla rikkonut tapahtuma järjestettiin Sydneyn City Recital Hall -konserttisalissa. Sandstorm-tulkinnasta kuvattu video päätyi verkkoon Youtube-käyttäjä Sam Duncanin toimesta.