Nainen vaaransi henkensä rusketuksen vuoksi – otti aurinkoa ikkunalaudalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset haluavat kesällä päivettyneen ihon. Osa turvautuu keinotekoiseen ja turvallisempaan vaihtoehtoon itseruskettavien muodossa, mutta loput saattavat palvoa aurinkoa narubikineissään aina tilaisuuden tullen. Skotlannissa hieraistiin äskettäin silmiä, kun ohikulkijat näkivät Glasgowilaisen kerrostalon ikkunalaudalla aurinkoa ottaneen naisen.

Naisen kuvia on julkaistu sosiaaliseen mediaan, ja moni on kauhistellut naisen auringonottopaikkaa. Ikkunalauta sijaitsi kolmannessa kerroksessa.

Pelkissä stringeissä rusketusta hamuillut nainen ei tuntunut välittävän ylimääräisistä silmäpareista tai hengenvaarallisesta paikasta. Neitokainen selaili tablettitietokonetta päivettyessään, Mirror uutisoi. Kuvat leviävät viraalina netissä.