Pikkupoika löysi viisiapilan – uskomaton toivomus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neliapilaa on perinteisesti pidetty onnea tuottavana tai peräti eräänlaisena taikakaluna. Brittiläinen Archie Morgan löysi viisiapilan ja nousi sen avulla kuuluisuuteen. Pojan toive löi nimittäin kaikki ällikältä.

Huffington Post kertoo kuusivuotiaasta Archiesta, joka löysi viisilehtisen apilan isovanhemmillaan kyläillessään. Ihmiset ovat löytäneet neli-, viisi- tai jopa seitsenapiloita ennenkin, mutta kukaan ei arvannut mitä pieni poika toivoisi onnenkasvin löydettyään.

Newton Abbotin niityltä apilan löytänyt poika fanittaa brittien monarkiaa, joten Archie toivoi, että kuningatar Elisabet II eläisi ikuisesti. Valtionpäämies täytti vastikään 90 vuotta. Viisiapiloita kasvaa yksi 20.000 apilan joukossa. Archien äiti on kertonut medialle, että neliapiloiden etsiminen on tenavan lempipuuhaa.