Miesten päiväuni teki paluun – Kate Upton läpinäkyvässä mekossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Upton on noussut viime aikoina otsikoihin aikaisempaa harvemmin. Sports Illustrated -lehden uimapukunumerostakin tunnettu povipommi nähtiin vielä viime vuonna lähes päivittäin rohkeissa kuvissa, mutta sitten Upton jätti rohkeat kuvat.

Eilen Kate kuvattiin New Yorkissa, kun hän oli saapumassa omiin synttärijuhliinsa The Blond -klubille. Upton juhli ystäviensä kanssa 24-vuotispäiväänsä, ja hän oli pukeutunut bileisiin näyttävään läpinäkyvään mekkoon.

Mallintöiden ohella Kate Upton on innostunut viime vuosien aikana myös näyttelemisestä. Tähti tullaan näkemään ensi vuonna The Layover -komediaelokuvassa. Uptonin ohella elokuvassa esiintyy toinen muodoistaan tunnettu tähti, True Detective -sarjasta tuttu näyttelijä Alexandra Daddario.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash