Talent-tuomarit naureskelivat – sitten papparainen alkoi laulaa ja kaikki villiintyivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

America’s Got Talent -kilpailuun osallistunut seniori on noussut yhdessä yössä koko maailman tietoisuuteen. 82-vuotias mies asteli kykykilpailun lavalle hillityssä eläkeläistyylissään. Tervaskanto lauloi ärhäkästä nu metallia.

Avaruusinsinöörinä uraansa luonut John Hetlinger löi kaikki ällikältä esittäessään suositun metalliyhtye Drowning Poolin jymymenestystä niittäneen Bodies-kappaleen. Jopa yhtye itse on hämmentynyt seniorin rohkeasta suorituksesta.

Bändi on toivottanut papparaisen keikoilleen esiintymään. Mies on harrastanut karaokea eläkkeelle päästyään. Tarina ei kerro, miksi John valitsi juuri kyseisen biisin, mutta ainakin hän sai toivomansa hetken parrasvaloissa sekä roimasti kuuluisuutta.