Täydellisen naisen paitavalinta pieleen – paljasti aivan liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjasta Beverly Hillsin täydelliset naiset tunnettu Lisa Vanderpump tuomittiin taannoin oikeudessa maksamaan 1,5 miljoonaa vahingonkorvauksia työntekijälleen, joka haastoi Vanderpumpin ravintolan Villa Blancan oikeuteen seksuaalisen ahdistelun johdosta.

Eilen Lisa oli illastamassa West Hollywoodissa sijaitsevassa Craigs-ravintolassa, kun paparazzi ikuisti hänet valokuviin. Samalla paljastui, että Vanderpumpin paitavalinta ei mennyt ihan kohdalleen, sillä se muuttui salamavaloissa läpikuultavaksi. Realitytähdellä ei ollut paidan alla lainkaan rintaliivejä.

Edellä viitatussa oikeudenkäynnissä Vanderpumpin työntekijä väitti, että esimies oli toistuvasti ahdistellut häntä seksuaalisesti verbaalisesti ja kähmimällä. Koska ravintolan omistaja Vanderpump ei puuttunut asiaan antamalla potkuja esimiehelle, vei työntekijä asian oikeuteen. Työntekijä voitti oikeudessa ja tulee saamaan ruhtinaalliset vanhingonkorvaukset kokemastaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash