Löydä aikaa rakkaudelle – näin yhdistät deittailun ja uran

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni uraputkessa paahtava harmittelee, ettei löydä aikaa rakkauselämän aloittamiseen – saati sen ylläpitämiseen. Yleensä ihastuminen ja sielunkumppanin kohtaaminen tapahtuvat silloin, kun sitä odottaa vähiten. Rutiineja muokkaamalla voi saada aikaa myös sydämen kipinöinnille.

Suhdeasiantuntija Lucy Moore vinkkaa, että mahdollisuuksia on kaikkialla. Esimerkiksi aamukahvia noutaessa voi vaihtaa muutaman sanan kassamyyjän kanssa sen sijaan, että maksaisi juoman ja lähtisi pois.

Potentiaalisia treffiseuralaisia voi löytää myös harrastusten parista, eikä kenelläkään saisi olla koskaan niin kiire, etteikö ehtisi panostamaan omaan vapaa-aikaansa. Tapaamisten ei tarvitse aina ajoittua iltaan. Aamupalatreffit voivat tuoda mukavaa vaihtelua arkeen.

Deitin voi ottaa myös erilaisiin yritystapahtumiin mukaan, jotka tietävät ennalta muuten tylsähköiksi messuiksi tai koktailtilaisuuksiksi. Kumppanin etsimiseen kannattaa hyödyntää omia sosiaalisia verkostoja. Toisinaan tosirakkaus löytyy lähempää kuin arvaakaan.