Bataattia leivänpaahtimeen – viljaton herkku syntyy helposti

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat jättää viljatuotteet pois ruokavaliosta allergian tai oman hyvinvoinnin vuoksi. Little Bits Of -blogi esittelee nyt nerokkaan herkullisen tavan nauttia herkullisia voileipiä bataatin avulla. Bataattipalat paahdetaan leivänpaahtimessa.

Siivuta bataatti paahtoleivän palojen paksuisiksi paloiksi. Paahda sen jälkeen siivuja korkeimmalla teholla. Paahtaminen kannattaa tehdä siivuille kaksi kertaa paremman lopputuloksen saamiseksi. Valmiin siivun päälle voi panna täytteitä makunsa mukaan.

Bataattisiivut toimivat kuten voileivät, ja ne ovat terveellinen vaihtoehto perinteisen vehnäleivän tilalle. Blogissa siivujen päälle pantiin avokadopaloja, tonnikalaa ja banaania. Myös perinteinen juusto ja leikkele voisi toimia mallikkaasti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat