Fruit Ninja -pelistä suunnitteilla elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Angry Birds -elokuvan hurjan suosion myötä elokuvayhtiöt suunnittelevat kilpaa erilaisten mobiilipelien tuomista valkokankaalle. Nyt työn alla on jo Fruit Ninja -elokuva.

Fruit Ninja -elokuvan tuovat valkokankaalle tuottaja Tripp Vinson ja hänen Vinson Films -tuotantoyhtiönsä. Hollywood Reporter -sivuston mukaan elokuvasta suunnitellaan koko perheen komediaa, joka toteutettaisiin animaation sijaan oikeiden näyttelijöiden voimin.

Halfbrick Studios -yhtiön huippusuositussa Fruit Ninja -mobiilipelissä pelaajan tehtävänä on viipaloida ruudulla lentäviä pyyhkimällä näyttöä sormellaan. Toistaiseksi on epäselvää, kuinka juoneton peli tulee kääntymään täyspitkäksi elokuvaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat