Näinkin lapsen voi laittaa nukkumaan – isä paljasti metodit

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen lapsen isä Jordan Watson on oppinut paljon uusia asioita tullessaan isäksi. Watson jakaa oppejaan humoristisilla ohjeillaan How to DAD -nimisellä sivustollaan, jonne mies julkaisee huvittavia kuvia ja videoita erilaisista tilanteista pienen lapsen kanssa.

Nyt Watson näyttää uudella videolla vinkkejä siihen miten lapsen saa menemään nukkumaan. Monet vanhemmat ovat kokeilleet lapsensa kanssa monia erilaisia metodeja pystyäkseen saamaan lapsensa mahdollisimman vähillä itkuilla unten maille.

Watson esittää videolla metodeita, joista osan moni vanhempi voi varmasti tunnistaa. Mies yrittää lahjoa vauvaa, suostutella, hypnotisoida ja huijata häntä menemään nukkumaan. Yhdessä vaiheessa mies myös luovuttaa ja kertoo lapselle hakevansa äidin paikalle.