YouTube-pilailijat testasivat Face Swap -sovellusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Älypuhelimille on olemassa jo lukuisia suosittuja sovelluksia, joiden avulla kuvissa esiintyvien henkilöiden kasvoja voidaan vaihtaa keskenään. Face Swap Live -mahdollistaa kasvojen vaihtamisen reaaliajassa, minkä vuoksi moni onkin saanut aikaan hulvattomia lopputuloksia ohjelman kanssa.

JStuStudios-kanavaa ylläpitävät pilailijat Justin Stuart ja Andrew Scites kuvasivat helmikuussa videolle miten he vaihtoivat kasvoja sovelluksen avulla tuntemattomien ihmisten kanssa. Justin ja Andrew kävelevät Face Swap Live -sovellus auki yliopistolla etsien opiskelijatovereita, joiden kanssa vaihtaa pikaisesti kasvoja.

Yli puoli miljoonaa katsojaa saanut video osoittaa millaisia reaktioita sovellus sai aikaan. Lopputulokset olivat todella hulvattomia etenkin silloin, kun henkilöiden ihonväri ja sukupuoli eroavat toisistaan. Nykyisin valtaosa nuorista ja nuorista aikuisista tuntee jo sovelluksen, eikä se aiheuta videolla nähtäviä reaktioita ainakaan kovin usein.