Pop up -ravintola tarjoilee vankilaruokaa – Orange is the New Blackin hengessä

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Orange is the New Black -sarjan neljäs kausi ilmestyy suoratoistopalveluun vielä kesäkuun aikana. Naisten vankilaan sijoittuvan suosikkisarjan tuoreinta kautta mainostetaan Singaporessa teemaan sopivan pop up -ravintolan voimin.

Singaporen OverEasy-ravintola muuttuu 16. ja 17. kesäkuuta Litchfield Penitentiary Cafeteria -nimiseksi ruokalaksi. Ravintolassa tullaan tarjoilemaan vankilatyylisiä ruokalajeja, jotka ovat tuttuja Orange is the New Blackin katsojille.

Ruoka-annoksista vastaa singaporelainen kokki Bjorn Shen. Miehen mukaan ruoat tulevat muistuttamaan esikuvaansa vain päällisin puolin, ja olemaan huomattavasti oikeita vankilaruokia maistuvampia.

– Koska kyseessä ei ole oikea vankila, olen tehnyt ruoasta Nutraloaf-vankilaruoan näköistä, mutta paremman makuista. Minun versioni valmistetaan sienistä, cheddarista, kvinoasta, kurpitsasta ja norista, Bjorn Shen kuvailee Mashable-sivustolle.

Teeman mukaisesti ruoka tarjoillaan muovisilla tarjoittimilla, ja ruokajuomaksi on saatavilla ainoastaan vettä. Vankilaruokaa haluavia kehotetaan varaamaan paikkansa Litchfield Penitentiary Cafeteriassa Chope-palvelun kautta.