Pop up -ravintola tarjoilee vankilaruokaa – Orange is the New Blackin hengessä

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Orange is the New Black -sarjan neljäs kausi ilmestyy suoratoistopalveluun vielä kesäkuun aikana. Naisten vankilaan sijoittuvan suosikkisarjan tuoreinta kautta mainostetaan Singaporessa teemaan sopivan pop up -ravintolan voimin.

Singaporen OverEasy-ravintola muuttuu 16. ja 17. kesäkuuta Litchfield Penitentiary Cafeteria -nimiseksi ruokalaksi. Ravintolassa tullaan tarjoilemaan vankilatyylisiä ruokalajeja, jotka ovat tuttuja Orange is the New Blackin katsojille.

Ruoka-annoksista vastaa singaporelainen kokki Bjorn Shen. Miehen mukaan ruoat tulevat muistuttamaan esikuvaansa vain päällisin puolin, ja olemaan huomattavasti oikeita vankilaruokia maistuvampia.

– Koska kyseessä ei ole oikea vankila, olen tehnyt ruoasta Nutraloaf-vankilaruoan näköistä, mutta paremman makuista. Minun versioni valmistetaan sienistä, cheddarista, kvinoasta, kurpitsasta ja norista, Bjorn Shen kuvailee Mashable-sivustolle.

Teeman mukaisesti ruoka tarjoillaan muovisilla tarjoittimilla, ja ruokajuomaksi on saatavilla ainoastaan vettä. Vankilaruokaa haluavia kehotetaan varaamaan paikkansa Litchfield Penitentiary Cafeteriassa Chope-palvelun kautta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat