Leonardo DiCaprio kaataa huippumalleja kuin keiloja – tässä uusin valloitus!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio tuntuu vaihtavan tapailemiaan huippumalleja kuin sukkia. Vasta toukokuussa tähti yhdistettiin 23-vuotiaaseen Victoria Lee Robinsoniin. Nyt DiCapriolla on tähtäimessään jälleen uusi mallitähti.

Leonardo DiCaprio ja Nina Agadal nähtiin viettämässä intiimia viikonloppua New Yorkin Montaukissa. Pari vietti yhteistä aikaa lukuisissa paikallisissa lomakohtaissa. People-lehden mukaan tähtien ei kuitenkaan kerrota toistaiseksi seurustelevan virallisesti.

Tanskalainen Nina Agdal on tuttu muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Leonardo DiCaprio on yhdistetty malliin aikaisemminkin. Vuonna DiCaprio ja Agdal kuvattiin poistumassa yhdessä New Yorkissa sijaitsevasta yökerhosta.