Köydenvetoa Ferrarilla ja moottoripyörällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2013 markkinoille tuodusta, sittemmin jo loppuunmyydystä Ferrari LaFerrari -autosta sai maksaa uutena yli miljoona euroa. Verkossa levinneellä videolla näyttävää urheiluautoa käytetään johonkin ihan muuhun, kuin autoteitä pitkin kaahailuun.

Youtube-käyttäjä Salvare Ricchin videolla LaFerraria ja KTM-yhtiön Super Duke -moottoripyörää käytetään köydenvedon harrastamiseen. Oletettavasti rikkailla ei ole parempaakaan tekemistä kuin käyttää arvokkaita ajoneuvojaan klassisten seuraleikkien harrastamiseen.

Ferrarin ja Super Duken kumit palavat niiden vetäessä köyttä kartanon edessä. Kisan voittajaa ei ole hankalaa arvata. Moottoripyörä tarjoaa urheiluautolle arvoisensa vastustajan, mutta voittajana selviää tietenkin silti Ferrari.