Justin Bieber hyökkäsi viihdesivustoa vastaan – vaatii fanejaan mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberin ja lehdistön välit ovat tunnetusti erittäin tulehtuneet. Nyt kanadalainen laulaja vaatii sosiaalisessa mediassa fanejaan nousemaan suosittua Hollywood Life -viihdesivustoa vastaan.

Justin Bieber julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän syyttää Hollywood Lifeä valheiden levittämisestä. Lisäksi tähti kehottaa fanejaan häiritsemään lehden toimintaa. Belieber-armeija on totellut käskyä täyttämällä sivuston Instagram-tilin viesteillään.

– Verkkosivuston Hollywood Life on valheellinen ja satuttava. Spammataan heitä ja vaaditaan heitä lopettamaan toimintansa!, Bieberin Instagram-viestissä lukee.

Hollywood Lifen Instagram-kuvat täyttyivät Bieber-fanien #shutdownhollywoodlife -tunnisteella varustetuista kommenteista. Poptähti ei paljastanut viestissään, mikä sai hänet hyökkäämään nimenomaan Hollywood Life -sivustoa vastaan.

Sivusto on julkaissut viime aikoina useita uutisia, jotka ovat käsitelleet Justin Bieberin ex-tyttöystävää, Selena Gomezia ja laulajan uudeksi tyttöystäväksi huhuttua Nicola Peltziä. Osa artikkeleista on Jezebel-sivuston mukaan sittemmin kadonnut Hollywood Lifestä.

Let's spam and petition to shut this garbage website down

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi