Parempaa seksiä lomalla? Näin harva uskoo siihen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähestyvä kesälomakausi ja arjen kiireiden väistyminen tarjoavat mahdollisuuden viettää laatuaikaa kumppanin kanssa matkalla tai kotona. Tuoreen tutkimuksen mukaan suomalaisista vain noin joka kolmas odottaa parempaa seksiä lomalla kuin kotona.

Durex selvitti kyselytutkimuksellaan lomaseksiodotuksia Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Isossa-Britanniassa. Kyselyn perusteella lomaseksiodotukset ovat hyvin samanlaiset kaikissa Pohjoismaissa.

Britit sen sijaan vaikuttavat selkeästi pohjoismaalaisia optimistisemmilta: kyselyyn vastanneista 52 prosenttia odottaa parempaa seksiä lomalla kuin kotona. Kuitenkin yli 60 prosenttia vastaajista myönsi, että todellisuus ei lopulta vastannut odotuksia.

Suomalaisten suhteellisen matalat odotukset lomaseksistä sen sijaan vaikuttavat vastaavan hyvin todellisuutta, sillä kyselyyn vastanneista vain 28 prosenttia piti lomaseksiä parempana kuin arkiseksiä.

Ruotsissa yli puolet vastanneista totesi, ettei seksi lomalla ollut parempaa. Joko siis Pohjoismaissa ollaan jo todella tyytyväisiä seksielämään sekä kotona että lomalla tai sitten odotukset lomaseksistä eivät ole kovin korkealla.

Kysely toteutettiin toukokuussa 2016 ja siihen vastasi noin 4.000 ihmistä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sekä 2.000 Isossa-Britanniassa.