Vihainen Albert-kissa nettihitiksi – ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissoja ja koiria pidetään yleensä todella suloisina ja hellyttävinä lemmikkeinä, minkä vuoksi monia onkin huvittanut sosiaalisessa mediassa levinneet kuvat vihaiselta näyttävistä eläimistä. Kaikki muistavat murjottavan Grumpy Cat -kissan, mutta nyt ihmisiä ilostuttaa vihainen Albert.

Angry Albert -kissan kuvat lähtivät leviämään verkossa kun kissa joutui pitämään päässään muovista suojatötteröä, josta se ei ollut innoissaan. Albertin ilme on todella tuima, ja se näyttäisi viestivän omistajalleen suoraan, että ei nauti tötterön pitämisestä.

Kissan omistaja on perustanut kuvaukselliselle Albert-kissalleen oman Instagram-tilin, jonka kautta kaikki Albertin fanit pääsevät seuraamaan kissan päivittäisiä seikkailuja. Tällä hetkellä kissan ei enää tarvitse pitää suojatötteröä päässään, mutta sen vihainen ilme on siitä huolimatta säilynyt.

I'm feeling frisky!! #cat #frisky #crazyface

Kuva, jonka Albert E. Smith (@albertakatheconecat) julkaisi

#albertsays Just me and my spider friend hang'n out. #albertthecat #mondaymorning #spiderfriend

Kuva, jonka Albert E. Smith (@albertakatheconecat) julkaisi

#Albert #coneofshame #munchkin #grimlin

Kuva, jonka Albert E. Smith (@albertakatheconecat) julkaisi

#Albert #cat #deepthought

Kuva, jonka Albert E. Smith (@albertakatheconecat) julkaisi

#albertsays Stare into my eyes #braco #catskills #fridayfunday #catsofinstagram #cat #instacat #catsagram #eyes #picoftheday #Albert

Kuva, jonka Albert E. Smith (@albertakatheconecat) julkaisi