Fanit löysivät Hollywood-tähden GPS-koordinaattien avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Shia LaBeouf on tunnettu erikoisista taideprojekteistaan. Hän on vastaillut tuntemattomien ihmisten soittoihin puhelinkeskuksessa, viettänyt vuorokauden hississä ja nyt hän on haastanut faninsa löytämään hänet vihjeiden avulla.

Shia LaBeouf on aloittanut yhdessä Nastja Rönkön ja Luke Turnerin kanssa #TAKEMEANYWHERE-nimisen projektin, jossa he pyytävät fanejaan etsimään kolmikon käsiinsä. LaBeouf julkaisee Twitter-kanavallaan 30 päivän ajan olinpaikkansa koordinaatit, joiden mukaan fanien tulee suunnistaa löytääkseen taiteilijat.

Dan Rachlitz on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he etsivät ja löytävät LaBeoufin käsiinsä. Kesken etsinnän LaBeouf vaihtoi paikkaa ja julkaisi uudet koordinaatit, mutta Rachlitz ystävineen löysi hänet siitä huolimatta. Porukka vietti iltapäivän yhdessä lounaan merkeissä.